Volvo vas vodi u Brazil!

02 Dec 2014

Globetrotter klub sa ponosom predstavlja svoje sledeće putovanje, a u ime kluba pozvani ste da se pridružite na nezaboravnoj luksuznoj turi po Brazilu, koja uključuje čarobne noći u Riju kao i opuštajuće dane na sunčanim plažama.

It’s Brazil!

Zvuci noćnog života. Dugačke peščane plaže. Neprekidna zabava. Na sve ovo Volvo dodaje i posetu Kuritibu, gde ćete imati priliku da obiđete Volvo fabriku. Posle toga je predviđena nezaboravna večera i slobodno vreme, pre nego što sa Volvo timom krenete na dalje putovanje  za Rio .

Rio de Žaneiro nikada ne spava. Uz to, naziv ima mitski dodatak, a to je da Rio nikada ne izneveri – da impresionira. Spremite se za duge dane na legendarnim  plažama, muziku i ples u raskošnim diskotekama, odličnu hranu, znamenitosti koje oduzimanju dah  i još mnogo toga.

758x331-Brazil_Top

Putovanje se nastavlja ka severu, ka zavučenom tajnom luksuznom odmaralištu. Volvo vam obećava mesto gde možete da uživate u surfovanju kao i u avanturama u udivljini. Ovo je takođe  idealno mesto gde možete da legnete na ležaljku, uživate u osvežavajućem piću, i slušajući zvuk okeana, shvatite koliko ste zapravo daleko od hladne Evrope.

Globetrotter je klub koji nagrađuje svoje najvernije kupce. Volvo organizuje putovanja na  najneverovatnija mesta na svetu – a Vi ste više nego dobrodošli da postanete član. Na putovanje u Brazil, Volvo vas može odvesti ukoliko kupite sledeća vozila:

  • FH13 42T 500KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa Globetrotter kabinom, ili
  • tri FH13 42T 460KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa Globetrotter kabinom

Za više informacija, obratite se lokalnom Volvo dileru.