Vojvođanski karavan „Novo je kul, još više ako je domaće“

05 Sep 2015

Pridružite se! Recikliranje je cool. Saznajte kako do novog automobila! AK Stojanov u saradnji sa prijateljima FCA , PerSu marketi , CreditAgricole Banka kreće put Vojvodine. Vojvođanski karavan “Novo je kul , još vise ako je domaće” počev od 07.09.2015 pa do 12.09.2015 obići oko 15 naseljenih mesta na preko 20 lokacija.

fiat-500-nisville-02

Na licu mesta svi zaintresovani će moći da dobiju informacije o ovoj reciklažnoj akciji tokom koje će moći da se uštedi  do 2.500 evra prilikom kupovine novog  modela FIAT 500L  u zavisnosti od starosti automobila koji se reciklira. Ukoliko posedujete domaće vozilo kao što su Yugo, Zastava 101, Florida, Zastava 10,Punto Classic možete da ostavarite  prilikom kupovine novog Fiat 500L , 2.500 evra kao dodatni podsticaj na procenjenu vrednost svog polovnog automobila. Za informacije o kreditima i kamatnim stopama sa nama će biti kolege iz Crédit Agricole Srbija.

Naš karavan moći ćete da posetite isped PerSu marketa u navedenim mestima (plan i program karavana je u prilogu dopisa) kako i na ostalim lokacija , posebnu zahvalnost želimo da istaknemo  JKP „Pijace i parkinzi“ Zrenjanin ,Turistička Organizacija Opštine Kovačica koji su nam izašli u susret i podržali akciju.

Proslava-prvog-rodjendana-FIAT-500L2.jpg-1024x681

Očekujemo vas , pripremili smo za vas puno iznenađenja, promocije, degustacije. nagrade… pratite karavan ali I fb stranicu A.K. Stojanov jer ćemo svakog dana za vreme trajanja karavana organizovati igrice i deliti Fiat i PerSu nagrade.

Više  o akciji „Reciklaža je Cool”  i modelima  pogledajte na našem sajtu : www.stojanov.rs