Uručeni ključevi prvog kontigenta vozila za Futsal2016 u Beogradu

28 Sep 2015

Kompanija KIA AUTO, ovlašćeni zastupnik za vozila iz programa KIA MOTORS-a za Srbiju, u petak 25.septembra svečano je uručila ključeve prvih 9 vozila za potrebe predstojećeg Evropskog prvenstva u Futsalu koje će se održati u Beogradu od 2. do 13. februara 2016. godine.

KIA_01

Korporacija KIA MOTORS dugogodišnji je automobilski partner Svetske i Evropske fudbalske federacije (FIFA i UEFA). U skladu sa tim, ova saradnja je nastavljena i povodom predstojećeg prvenstva u futsalu naredne godine u Beogradu.

Prvi deo kontigenta čine vozila cee’d, Sportage i Optima, a predati su na korišćenje Fudbalskom Savezu Srbije kao tehničkom organizatoru i domaćinu EP u Beogradu. U petak 2. oktobra nas očekuje žreb koji će se obaviti takođe u Beogradu, a KIA automobili će prevoziti zvaničnike i goste ovog događaja.

KIA_03

Krajem januara očekuje se druga isporuka vozila koja će služiti za prevoz visokih zvaničnika UEFA i gostiju tokom turnira. Evropsko prvenstvo u futsalu održaće se od 2. do 13. februara u beogradskoj „Kombank areni“. Na prvenstvu će se naći 12 najboljih reprezentacija starog kontinenta.

„Ovo je lepa promocija za takmičenje koje nas očekuje februara sledeće godine. Mi se uveliko spremamo za to takmičenje, a jedan od važnih detalja je i današnje uručivanja ključeva prvih luksuznih automobila za potrebe domaćina i gostiju“, rekao je selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević, koji je ispred Organizacionog odbora primio ključeve automobila.

KIA_04

Dugogodišnja saradnja FIFA i UEFA sa korporacijom KIA MOTORS dokaz je poverenja koje ove renomirane institucije imaju u vozila KIA MOTORS-a i usmerenosti brenda KIA ka promociji kroz najznačajnija svetska sportska takmičenja.