Udobnija vožnja na gradskim i međugradskim linijama

20 Nov 2014

U četvrtak, 17.07.2014. godine kompanija „ Jevtovic–Cars“ ovlašćeni Mercedes-Benz prodavac i serviser sa sedištem u Čačku u saradnji sa svojim strateškim partnerom kompanijom „RAJAN-LTD“ iz Čačka, specijalizovanim nadograđivačem za mini bus vozila, predstavila je svojim partnerima i klijentima celokupnu gamu mini bus vozila na platformi vozila Mercedes-Benz Sprinter.

Ovom prilikom tržištu je predstavljen potpuno novi Sprinter sa mogućnošću opcionog povećanja dozvoljene mase na 5300 kg, pogodnim za prevoz putnika u gradskom i međugradskom saobraćaju kao i mini busu visoke turističke klase.

Jevtovic-Cars-3-1024x681

Na svečan način uručeni su ključevi prvim kupcima, direktoru firme „AUTOPREVOZ–Čačak“ gospodinu Aleksandru Petronijeviću za 10 vozila namenjenih međugradskom prevozu i vlasniku firme „ENKA-PUTNIČKI“ iz Kanjiže, gospodinu Žoltu Radulovom za dva mini busa namenjena prevozu putnika u visokom turizmu. Takođe na ovoj uspešnoj prezentaciji ključeve novog vozila turističkog tipa preuzeo je gospodin Dejan Antonijević vlasnik firme „ANTONIJEVIĆ-TOURS“.

Ove dve kompanije koje imaju dugogodišnju saradnju i prepoznatljivost na našem tržištu u proizvodnji mini buseva na Mercedes-Benz platformi, ponovo su pokazale da postoji potencijal na tržištu, a klijentima je omogućena udobnija i kvalitetnija vožnja na gradskim i međugradskim linijama.

Jevtovic-Cars-5-1024x681