Toyota je sponzor Svetskog prvenstva u atletici

26 Nov 2014

Moskva, Rusija –  Ove godine, Toyota je sponzor 14. Svetskog prvenstva u atletici koje se održava u Moskvi od 10. do 18. avgusta.

Toyota je obezbedila preko 200 vozila, uključujući inovativni Toyota Prius hibrid, koji služi kao glavno vozilo za prikazivanje vremena tokom maratona, dok se Toyota Camry limuzina, nova generacija krosovera Toyota RAV4, Toyota Alphard kombi, Toyota Hilux pikap i Toyota Hiace minibus koriste za prevoz atletičara.

Toyotini predstavnici imaju čast da dodele nagrade pobednicama ženskog maratona i bilo kojoj atletičarki koja osvoji svetski rekord u nekom sportu.

2013+IAAF+World+Championship+6__mid

Toyota je sagradila mobilni salon veličine 250 m2 u okviru Lužnjiki sportskog kompleksa u Moskvi. U ovom mobilnom izložbenom prostoru kupci mogu da pogledaju nove Toyotine proizvode, uključujući novu generaciju Toyote Auris, osveženu Toyotu Verso i novu generaciju Toyota RAV4 krosovera. Nova generacija legendarnog modela Toyota Corolla je prvi put predstavljena široj javnosti na Svetskom prvenstvu u Moskvu. Svi ovi novi modeli su napravljeni u duhu novog emocionalnog dizajnerskog jezika Toyote.

ivana-spanovic-foto-reuters-1376246557-351287
Ivana Španović na pobedničkom postolju – Foto Reuters

Između 6. juna i 19. jula 2013, preko oficijelne Facebook strane Toyote Rusija zaljubljenicima, u atletiku su deljene karte za ovogodišnje Svetsko prvenstvo. Prijatelji strane su imali priliku da dobiju besplatne karte za najpopularnija takmičenja ako odgovore na nekoliko pitanja sa sportskom tematikom.

ključne reči: , , ,