Toyota je kompaniji Gota Car dodelila Evropsku nagradu za zadovoljstvo kupaca

21 Nov 2014

Srpskom partneru je ukazana velika čast i dodeljena mu je Toyotina „Ichiban“ evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca, na ceremoniji održanoj prošle noći u „Zappeion Megaron“ hali u Atini. Ceremoniji je prisustvovala gospođa Olga Kefalogianni, grčki ministar turizma.

Kompanija Gota Car iz Novog Sada nagrađena je za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama. Nagradu je predao gospodin Didier Leroy, predsednik i generalni direktor kompanije Toyota Motor Europe, a primila ju je gospođa Sanja Blečić, generalni direktor kompanije Gota Car.

Približno 2.300 evropskih partnera je ocenjeno prema njihovim rezultatima, a tokom stalnog praćenja njihovog rada, što je deo kompanijskog standarda. Na osnovu veoma strogih kriterijuma, 42 partnera je od Toyote u Evropi dobilo ovo značajno priznanje.

Govoreći na ceremoniji dodele nagrada, predsednik i generalni direktor kompanije Toyota Motor Europe gospodin Didier Leroy je rekao: „Toyota istinski želi da isporuči vrhunske proizvode i usluge, koji garantuju zadovoljstvo kupaca. Zahvaljujem se našim „Ichiban“ pobednicima što su dali dobar primer kako da kupce učine srećnima!“

„Ichiban“ je japanska reč izvedena iz „Okyakusama Ichiban“ što znači „kupac na prvom mestu“, gde „Ichiban“ znači „prvi“ ili „broj jedan“. Od kada je 2007. ustanovljena godišnja „Ichiban“ nagrada Toyote Motor Europe, zadovoljstvo kupaca kod Toyotinih partnera je povećano za 43% u prodaji i 34% u postprodaji, a prema internom istraživanju zadovoljstva Toyotnih kupaca, sprovedenom u Evropi.

toyota-greece

ključne reči: , , ,