Toyota Centar Beograd organizuje Dan otvorenih vrata

13 Mar 2015

U subotu, 14. marta,  Toyota Centar Beograd organizuje Dan otvorenih vrata. Pored akcijskih cena povodom predstojećeg Sajma automobila i specijalnih uslova finansiranja, kupovinom vozila u Toyota Centru Beograd, kupci mogu da ostvare i dodatnu pogodnost, prvi redovni servis novog Toyota vozila bez obaveze plaćanja. 

toyota-centar-beograd-corolla-yaris-auris-kozarev-arena-sport-mobil-public-mobil-auto-01

Kako bi kupci ostvarili ovu pogodnost, dovoljno je da od jednog od prodajnih savetnika Toyota Centra Beograd u subotu preuzmu servisni vaučer koji postaje validan kupovinom vozila do 31/03/2015.

Zainteresovani za kupovinu novog Toyota vozila imaju više nego dovoljan razlog da se u subotu od 09:00 do 14:00 nađu na Zrenjaninskom putu 26.

toyota-centar-beograd-corolla-yaris-auris-kozarev-arena-sport-mobil-public-mobil-auto-02

Toyota Centar Beograd, ovlašćeni partner Toyote na tržištu Srbije, ove godine je ponovo nosilac Toyotine evropske nagrade zadovoljstva klijenata – Ichiban, za tržište Srbije.

Nagrada se dodeljuje partneru koji je ostvario najbolje rezultate u istraživanju zadovoljstva klijenta prodaje i servisa, tokom godine.

toyota-centar-beograd-corolla-yaris-auris-kozarev-arena-sport-mobil-public-mobil-auto-03

Kao partner koji je posvećen kontinuiranom unapređenju svojih usluga, (japanski KAIZEN) Toyota Centar Beograd na svom web sajtu ima instaliranu web kameru koja 24 sata prenosi sliku iz prodajnog salona: KAMERA