“The MINI’s” svirali za Beograđane

21 Apr 2015

U subotu 04. aprila 2015. godine karavan MINI vozila na čelu sa članovima „The MINI’s“ benda izvodio je MINI pop-up koncerte za Beograđane na najprometnijim mestima u gradu.

the-minis-beatles-mini-coper-arena-sport-mobil-auto-beograd-01

MINI je odlučio da iznenadi stanovnike i posetioce glavnog grada i dodatno im ulepša jedan od prvih prolećnih dana hitovima popularne britanske grupe „The Beatles“. Naime, četiri mladića obučena tako da podsećaju na članove legendarne grupe, zajedno sa kolegama iz MINI Srbija tima krenuli su ulicama Beograda privlačeći znatiželjne poglede.

the-minis-beatles-mini-coper-arena-sport-mobil-auto-beograd-02

„The MINI’s“, kako je nazvan za ovu priliku oformljen bend, iskakao je iz automobila na najprometnijim mestima u gradu i za slučajne prolaznike izvodio popularne hitove liverpulskog benda poput „Drive My Car“ i „She Loves You“. Ljudi koji su se zadesili na mestima koje su „The MINI’s“ posetili,  imali su priliku da uživaju u pop-up koncertima i svojim kamerama ovekoveče ovaj nesvakidašnji događaj.

the-minis-beatles-mini-coper-arena-sport-mobil-auto-beograd-03

Ova gerila akcija protekla je u dobroj zabavi i atmosferi kako u samom MINI timu, tako i u kontaktu sa građanima koji su sa osmehom pozdravljali simpatičnu ekipu. A kako je sve to izgledalo, možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=LWI63-qDrrA.

the-minis-beatles-mini-coper-arena-sport-mobil-auto-beograd-04

Uzbudljivi, drugačiji i energični poput samog brenda, MINI pop-up koncerti bili su samo jedan od brojnih događaja koje je MINI planirao za naredni period, a sa ciljem jačanja prepoznatljivosti ovog jedinstvenog automobilskog brenda na teritoriji Republike Srbije.

ključne reči: , ,