Shopping date sa Alfa Romeom, zvaničnim vozilom Grazia Shopping Night manifestacije

01 Dec 2014

Beograd, 11.oktobar 2013. –  Alfa Romeo Giulietta postala je zvanično vozilo manifestacije Grazia Shopping Night, koja se danas održava u našoj prestonici. Svi posetioci u toku ove noći kupovine imaće priliku da u šoping idu vozeći se ulicama grada u neodoljivom modelu Giulietta, u periodu od 19h pa sve do ponoći. Sva vozila imaće oznaku Grazia Shopping Night TAXI.

Shopping date sa Alfa Romeo Giuliettom, nastavak je dosadašnjih uzbudljivih druženja s brendom Alfa Romeo , počev od Speed date, Late night date, Flerta s Alfom. Ovom prilikom tokom noći kupovine , na određenim lokacijama, kod Palate Albanija, tržnog centra Delta City i šoping centra Zira, Alfa Romeo Giuliette vas očekuju. Uživajte u šopingu s Alfom.

Kako bi ostala u vodećoj ulozi i u 2013. godini, Alfa Romeo Giulietta nudi novu Veloce verziju . “Veloce” („brzo” na italijanskom) je ime koje podseća na slavnu tradiciju Alfa Romea, i koje je osmišljeno 1956. godine zajedno sa modelom Giulietta. Verzije sa ovim imenom su napravljene sa posebnom namerom da se identifikuju automobili koji se razlikuju prema tehničkim specifikacijama i opremi, što naglašava njihov sportski karakter. I danas baš kao i tada, Giulietta Veloce je savršen odgovor na potrebe klijentele koja traži sadržaje i stilizovane detalje koji obiluju karakterom.

120124_AR_GiuliettaTCT_04