Robi Vilijams koristi Multivan već deset godina

21 Nov 2014

Turneja Robija Vilijamsa pod nazivom “Take The Crown Stadium Tour 2013″ je upravo počela. Ovo je treća internacionalna turneja gde se Volkswagen Multivan, aktuelni potomak legendarnog VW Busa, koristi kao vozilo za transfere.

Deset crnih Multivan Highline i dva Multivan Business vozila prate ovu turneju u 14 zemalja na kojoj će ovaj umetnik i njegov bend nastupati do kraja avgusta.

Tako velika turneja zahteva dobru logistiku, koja u ovom slučaju uključuje dva tima sa šest Multivana i vozače za svaki grad gde se koncerti održavaju.
“Sve je organizovano do najsitnijih detalja: prijavljivanje u hotelu, probe, sam šou, odjavljivanje iz hotela, aerodrom”, izjavio je menadžer turneje Jaeki Hildisch. “Tako da je naravno potrebno da sve teče savršeno, a naročito da vozila funkcionišu”, objasnio je on.

robi-vilijams-1024x512

Svi Multivan modeli imaju TDI motore preko 180 KS i DSG menjač. Deo za putnike je i udoban  fleksibilan, sa dva sedišta koja se mogu okretati u drugom redu i klupom sa tri udobna sedišta u trećem redu sedišta.

Zatamnjena stakla obezbeđuju ovim slavnim putnicima potpunu privatnost od radoznalih pogleda i kamera.