Priznanja za AMSS i AMS Osiguranje

02 Dec 2014

Moto savez Srbije je tradicionalno proglasio pobednike za ovogodišnji Šampionat Srbije u moto sportu i dodelio zlatne kacige takmičarima u različitim disciplinama – Vladimiru Poprženu, Viktoru Ivanoviću, Miroslavu Hristovu i Milošu Milovanoviću.

U prisustvu brojnih zvanica iz Vlade Republike Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, klubova i takmičara, dodeljena su i specijalna priznanja  Auto-moto savezu Srbije i AMS Osiguranju. U ime AMSS i AMS Osiguranja nagradu je primio Mirko Butulija, zamenik generalnog direktora AMS Osiguranja. On je rekao da AMSS i AMS Osiguranje, kao nosioci razvoja auto-moto sporta u Srbiji, zajedno nastoje da se moto sport u našoj zemlji dodatno unapredi, popularizuje i omasovi.

„U skladu sa dobrom tradicijom i ubuduće ćemo pružati podršku afirmaciji motociklizma u Srbiji, ali i na međunarodnom planu“, rekao je Butulija. On je istakao da od trenutka učlanjenja, brigu o vozilu i vozačima preuzima AMSS, organizuje svu neophodnu pomoć na putu i uštede na putovanjima, a da su najbolje preporuke za AMSS i AMS Osiguranje upravo poverenje zadovoljnih članova i korisnika. Dugoročna strategija AMSS i AMS Osiguranja je dalje ulaganje u proizvode, kadrove i edukaciju u skladu sa evropskim trendovima poslovanja.

Ovom prilikom još jednom je proslavljen izuzetan uspeh, osvajanje šampionske titule u Istočno evropskom šampionatu za road racing koji se vozio pod pokroviteljstvom AMSS.

Zamenik-gen-direktora-Mirko-Butulija-zahvalnica

Skupu je prisustvovao i srpski ogranak motociklističkog kluba Noćni vukovi, čiji je najpoznatiji član ruski predsednik Vladimir Putin. Ovom prilikom je uz podsećanje na zajednički avgustovski boravak delegacije AMSS i Moto saveza Srbije na skupu u Volgogradu, na obeležavanju 70. godišnjice opsade Staljingrada u II svetskom ratu, još jednom istaknuto zajedničko opredeljenje da se dalje razvija moto sport u našoj zemlji.