Porsche SCG na BG Car Show 2014

03 Dec 2014

Kompanija Porsche SCG – uvoznik marki automobila Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche, je u petak 14. marta, povodom nastupa na ovogodišnjem sajmu automobila – BG Car Show 2014., održala konferenciju za novinare. Prisutni su imali priliku da na Volkswagen, Audi i SEAT štandovima vide aktuelne modele koji su u ponudi, dobiju informacije o njihovim karakteristikama  kao i informacije o mogućnostima finansiranja koje nude Porsche Leasing i Porsche Mobility.

Pažnju prisutnih posetilaca Sajma, osim izuzetnih četvorotočkaša, priviklo je i prisustvo gostiju atletičarke Ivane Španović, kao i košarkaša KK „Partizan“ Kinsi Tarens-a i Davis Bertans-a čije lične i timske rezultate u okviru kompanije Porsche SCG podržava Volkswagen.

SASA0111-1024x683-porsche-audi-bg-car-show

Iskoristite priliku i do nedelje, 23.marta u hali 1 Beogradskog sajma, pogledajte na jednom mestu najatraktivnije modele marki Volkswagen, Audi i SEAT.

Za više informacija posetite stranicu www.porschescg.rs.

U četvrtak 20. marta, danu koji je namenjen porodičnim posetama, u periodu od 16h do 19h na štandu Volkswagen-a spremili smo brojna iznenađenja za naše najmlađe posetioce. Uz dobru muziku za nezaboravan provod, pobrinuće se i animatori.

golf-gti-bg-car-show

ključne reči: , , ,