Podržite Dušana Borkovića u pohodu na Siciliju!!!

21 Nov 2014

Još dva takmičarska vikenda, još četiri trke preostale su srpskom asu Dušanu Borkoviću do završetka debitantske sezone u Evropskom kupu turing automobila (ETCC) – evropskom automobilskom takmičenju najvišeg ranga pod patronatom FIA (Međunarodne automobilske federacije). Jedini srpski predstavnik je već ostvario sjajan rezultat postigavši istorijsku pobedu na trci u Austriji. Taj uspeh podgrejao je Borkovićeve ambicije i očekivanja navijača.

Zbog svega toga i sve većeg broja navijača i onih koji podržavaju Dušana, u nedelju, 14. 7. u 12 časova je organizovan ekskluzivan prenos uživo ETCC trke na Siciliji na Gazprom pumpama. Posetioce tog dana očekuju iznenađenja i pokloni na sledećim Gazprom pumpama:

Plinara – Miloša Obrenovića 8, Pančevo

Dunav – Pančevački most 32d, Beograd

Đačko ostrvo – Vizantijski bulevar bb, NIŠ

BS ELEKTROŠUMADIJA – Miodraga Vlajića-Šuke bb, Kragujevac.

ROBY4548_1-1024x682

Ne propustite Dušanove bravure na Pergusi, jer bodovi u ovoj trci mogu biti presudni za našeg šampiona i njegov novi Chevrolet Cruze za generalni plasman i finale sezone koje se u oktobru vozi u Češkoj.

Navijajte da Dušan Borković ponese titulu najboljeg u ovom prestižnom evropskom automobilskom takmičenju.

Za sve one koji ne budu u prilici da dođu na Gazprom pumpe, podsećamo da mogu da navijaju za svog šampiona uz prenos na RTS 2 (14.7. u 12 časova) i Eurosport 1 kanalima.

ključne reči: , , ,