Pobeda Pavlovica na prvoj trci u Belgiji!

05 Dec 2014

Srpski automobilista Miloš Pavlović u velikom stilu je započeo trkački vikend u “Lamborgini Super Trofeju”, koji se ovog vikenda vozi na legendarnoj stazi Spa-Frankoršamp u Belgiji. Naš as je, posle treće startne pozicije, uspeo da u tandemu sa Edoardom Piskopom zabeleži pobedu na prvoj trci!

Ovaj trijumf izuzetno je važan u borbi za titulu, s obzirom da je njihov najveći konkurent, Holanđanin Jeron Mul, stigao na cilj kao drugi. Šansu za novu pobedu Pavlović i Piskopo imaju već u subotu, kada je na programu druga trka “Lamborgini Super Trofeja”.

Monza-Pavlovic-02-682x1024-milos

Miloš Pavlović izjava:

Na kvalifikacijama smo osvojili treću startnu poziciju sa zaostatkom od samo 0,027 sekundi uodnosu na prvoplasiranog iz prostog razloga što smo sačuvali set novih guma za trku, a nije bilo potrebe za forsiranjem, pošto je Mul zauzeo tek 7. mesto na startu. Taktika se isplatila, pošto sam već na sredini svog “stinta” prešao u vođstvo i od tada sam se fokusirao da kolegi predam automobil u što boljem stanju za nastavak trke. Sve je prošlo kako treba i sada se već okrećemo ka drugoj trci, izuzetno važnoj u borbi za titulu.”

Monza-Pavlovic-01-1024x705-lamborgini

Prenos druge trke putem Interneta možete pratiti na adresi: http://squadracorse.lamborghini.com/en/live

Prenos počinje u subotu u 11 časova i 15 minuta, a start 50-minutne trke zakazan je za 11.30h.