Oranizatori i učesnici “Lamborgini Super Trofeja” osim moralne, pružili i materijalnu podršku Srbiji!

04 Dec 2014

Srpski automobilista Miloš Pavlović ostvario je nove zapažene rezultate prošlog vikenda, tokom druge runde trke u “Lamborgini Super Trofeju”, ali osim takmičenja, kao uostalom i svi ostali naši sportsiti ovih dana, trudio se da što više svetsku javnost upozna sa problemima koji su posle katastrofalnih poplava nastali u Srbiji i regionu.

Lako je naišao na odobravanje čitave zajednice u okviru prestižnog takmičenja, ali Miloša je, uz veliku moralnu podršku našem narodu oduševila i materijalna pomoć u novcu kojeg su uplatili brojni timovi i pojedinci. Na račun preko adrese “http://floodrelief.gov.rs” sredstva su donirali kompanija Lamborgini, organizacija “SRO”, “Porše Italija”, tim “Bonaldi motorsport”, popularni italijanski internet portal “automoto.it”, Milošev suvozač Edoardo Piskopo i mnogi drugi a, iako sredstva nisu zanemarljiva, za našeg asa je posebno značajan obim podrške na koji je naišao od svojih kolega, rivala na stazi.

SupportSerbia01-1024x682-lamborgini

Miloš Pavlović izjava:

Nisam očekivao da ću naići na ovako veliku solidarnost bez bilo kakve inicijative s moje strane. Ali, čitav “padok” i ljudi koji su mi bliski želeli su da nešto urade za nastradale u poplavama i njihova inicijativa me je zaista dotakla. Lepo je kada vidiš da humanost još postoji.”