Opelov popust za vozila sa lagera. Neverovatni popusti i do 2.500 evra!

21 Nov 2014

U susret letu kompanija Opel je pripremila neverovatnu akciju sa popustima za vozila sa lagera koja su dostupna po najpovoljnijim uslovima do sada. Fantastični popusti iznose i do neverovatnih 2500 evra, a veličina popusta zavisi od izabranog modela. Opel je još jednom svim svojim vernim i potencijalnim kupcima omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama.

Novim kupcima i budućim vozačima Opela vozila su na raspolaganju odmah, obzirom da se radi o automobilima koji su već na lageru, odnosno eliminisan je proces čekanja na isporuku. Akcija traje do 30.06.2013., kod svih Opelovih ovčašćenih dilera koji učestvuju u akciji:

opel-lager-1024x626

Kompletnu listu vozila na akciji možete pronaći na sajtu http://www.opel-lager.rs/ Tu se u svakom trenutku mogu pronaći ažurne, pouzdane i detaljne informacije o Opel vozilima koja se nalaze na centralnom lageru, kao i o vozilma koja su raspoloživa na pojedinačnim dilerskim lagerima. Obezbeđena je i brza pretraga, pa svi zainteresovani kupci mogu da pronađu automobil koji ih zanima preko odabira modela, boje ili dilerstva, a podaci su aktuelni i tačni jer se liste vozila svakodnevno ažuriraju. Ukoliko su budućem kupcu potrebne dodatne informacije, omogućeno ja da u kontakt sa dilerima stupi vrlo brzo i lako, jer se na sajtu mogu pronaći svi njihovi podaci – adresa i mapa, broj telefona, e-mail i Internet adresa. Posebna novina je što je od skoro ovaj sajt dostupan i u verziji za mobilne telefone.

ključne reči: , ,