Opel Zafira Tourer – prvoklasna udobnost po neverovatnoj ceni

05 Avg 2015

Kompanija Opel svojim potencijalnim kupcima nudi priliku da po veoma pristupačnim cenama uživaju u neverovatnom zadovoljstvu vožnje Opel Zafire Tourer. Jedinstvena ponuda pruža mogućnost da iskuse pravu udobnost, vrhunsku pouzdanost i nenadmašan nemački kvalitet. Inspirisana futurističkim luksuzom Opel Zafira Tourer predstavlja fleksibilnost na točkovima iz novog ugla. Raskošan komfor za do sedam osoba, uz vrhunski kvalitet vožnje i elegantno okruženje impresioniraće čak i najzahtevnije vozače.Opel-Zafira-Tourer-270496-medium Ekstremno  tih rad, visoki stepen snage i obrtnog momenta u kombinaciji sa niskom potrošnjom i emisijom štetnih gasova – to su ključni elementi nove generacije dizel motora, koji sada krase i Zafiru Tourer.

Zafira Tourer Edition, sa Start/Stop sistemom , novim 1.6 dizel motorom, bogatom opremom i metalik bojom, može se poručiti već za 20.600 eura. Akcija traje do kraja septembra.opel-zafira-tourer-1142958182216517315-1024x508

 Nagrađivana Zafira Tourer kombinuje prvoklasan ambijent unutar kabine sa najnovijim tehnologijama koje poboljšavaju bezbednost i udobnost, od kojih su neke jedinstvene u ovom segmentu. Pored sistema FlexRide šasije, tehnički detalji uključuju sisteme za pomoć pri vožnji kao što su upozorenje za bočnu slepu tačku, druga generacija prednje kamere Opelovo oko (Opel Eye) sa sistemom za prepoznavanje saobraćajnih znakova i sistemom za napuštanje trake, sistemom adaptivnih prednjih svetala sa inteligentnim opsegom osvetljavanja, te naprednim pilotom za parkiranje i zadnjom kamerom. Pored toga, panoramska šoferšajbna ukombinovana sa velikim panoramskim pokretnim krovom omogućava da kabina bude puna prirodnog svetla. Dodatnu raznovrsnost unutar Zafira Tourer modela obezbeđuje Flex7 sistem nove generacije, kao i jedinstvena Lounge Seating funkcija salonskog rasporeda sedišta, koja putnicima na zadnjem sedištu nudi neuporedivo mnogo prostora.

ključne reči: , , , ,