Opel Eco & Safety trening u centru NAVAK

04 Dec 2014

Kompanije Opel je za sve svoje kupce, potencijalne kupce i ljubitelje brenda organizovala OPEL Eco & Safety trening u centru NAVAK. Svi zainteresovani imali su priliku da se kroz trening sigurne i ekonomične vožnje upoznaju sa karakteristikama čak 22 Opel modela.

Trening je bio podeljen u nekoliko etapa. Pre odlaska na stazu i posebno pripremljene poligone, učesnici su se upoznali sa programom i dobili sve potrebne instrukcije od trenera iz centra NAVAK. Svi pristutni imali priliku da testiraju vozila iz Opelove game.i  da nauče osnove ekonomične vožnje i učestvuju u vežbama bezbedne vožnje.

1-1024x682-navak-opel

Verovatno najinteresatniji deo treninga je zamišljen u vidu takmičenja. Učesnici su morali za što kraće vreme da prođu putanju između čunjeva na relativno malom poligonu. Za takmičenje je odabran model ADAM koji se najbolje snalazi kada je u pitanju vožnja između čunjeva na malom rastojanju. Nagrada za najbržeg takmičara je vožnja u pravom trkačkom automobilu i to sa jednim od naših najboljih vozača svih vremena, gospodinom Pavlom Komnenovićem.

4-1024x642-navak-opel

Svi učesnici su i imali priliku da se detaljnije upoznaju sa ponudom Opelovog putničkog programa i u hali za prezentacije, koju su mogli da posete tokom pauza izmedju vežbi.