Opel ADAM sada nudi još više opcija za individualizaciju

01 Dec 2014

Riselshajm. Šik Opel ADAM dokazuje svoju lidersku poziciju kao pravi šampion personalizacije u mesecima koji dolaze sa dodatnim opcijama za uređenje spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda automobila. U unutrašnjosti vozila, stilizovan gradski automobil donosi novu dekoraciju na instrument tabli, centralnoj konzoli i vratima, nove presvlake na sedištima i dodatna dizajnerska rešenja linije krova.

Sve ovo značajno povećava mogućnosti personalizacije – ADAM je do sada ponudio ništa manje od 61.000 mogućnosti kombinovanja na spoljašnjosti, i preko 82.000 u unutrašnjosti ovog automobila – i čini mali ADAM izvanrednim šampionom personalizacije na tržištu. To kupcima ADAM-a omogućava da sklope automobil njihovih snova.

Opel-ADAM-287458-medium-1024x459

Opel širi ADAM-ov portfolio novim atraktivnim nijansama karoserije – sofisticiranom tamno Mahogany Brown smeđom i bleštavom Arden Blue plavom. Nova boja krova, živahna zeleno-bež svetlucava Limelight zelena ne može proći ne zapaženo, a boja krova će biti dostupna i za rešetku hladnjaka i kućišta bočnih retrovizora. Kupci modela ADAM mogu da primene i nove boje karoserije na unutrašnjost vozila sa elementima dekora i štampanim detaljima na instrument tabli. Široka ponuda novih opcija za nekonvencionalnog umetnika individualizacije će biti ponuđena od januara 2014. godine.

ključne reči: ,