OMV opet poklanja Audi najsrećnijem potrošaču

31 Jan 2016

Potrošači iz Srbije imaju novu priliku da redovnom kupovinom u mreži benzinskih stanica OMV Srbija osvoje vrednu nagradu: automobil Audi A1 Sportback 1.0 TFSI. Pravila nagradne igre, OMV Maxximalne nagrade su jednostavna, a u konkurenciju za osvajanje neke od nagrada se stiže vrlo lako. Sa izdvojenih RSD 2.000 prilikom bilo koje kupovine na OMV benzinskim stanicama potrošači mogu osvojiti jednu od nagrada. Igra počinje 1. februara i završava se 1. marta 2016, kada će se u 12 časova održati izvlačenje nagrada. Pored glavne nagrade, još 35 srećnih učesnika osvojiće vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000.

Maxximalne nagrade

„Organizacijom ove nagradne igre, OMV Srbija želi da se oduži vernim potrošačima na podršci koju nam pokazuju od trenutka ulaska na tržište. Prethodne dve Audi nagradne igre u 2015. godini naši potrošači su izuzetno dobro prihvatili, imale su rekordan broj učesnika, stoga smo odlučili da nagradnu igru ponovimo“, istakao je ovim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Decebal Tudor i dodao da je OMV oduvek nastojao da svojim potrošačima pruži dodatnu vrednost, bilo kroz vrhunski kvalitet proizvoda ili kroz dodatne usluge.

Vrhunska OMV MaxxMotion goriva koja su u Srbiji dostupna poslednje tri godine su najbolji primer za to, posebno sa zimskim MaxxMotion dizelom koji od ove sezone ima još bolje performanse, nudeći potrošačima maksimalnu zaštitu tokom zime, čak i do -35o C.

Svaki potrošač koji kompletira kupon stiče pravo da učestvuje u nagradnoj igri i automatski, bez ikakvog uslova dobije Save&Drive karticu. Učešćem u Save&Drive programu OMV potrošači imaju priliku da ostvare popust na kupovinu bilo koje vrste goriva, kao i proizvoda ili usluga koje nude OMV benzinske stanice u okviru svog restorana, prodavnice i perionice.

Glavna nagrada Audi A1 Sportback 1.0 TFSI, model automobila nemačkog proizvođača kojim je kroz kompaktan izgled izražen savremen način života. Ovaj model automobila je ubedljiv po
svojim performansama, a sa mogućnostima individualizacije ovo vozilo je jedinstveno. Tehnologije upotrebljene u modelu A1 su efikasnije a komunikaciona rešenja savremenija.