Novi Volvo XC90 debitovao u posebnom ambijentu

20 Mar 2015

Mada se njegovi modeli neće pojaviti pod kupolama Beogradskog sajma, ljubitelji ove marke i znatiželjnici ipak nisu ostali uskraćeni za potpuni doživljaj novih Volvo automobila, jer je trenutni hit – XC90 -premijerno izložen u neobičnom ambijentu Mikser House, u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

volvo-xc90-mobil-auto-kozarev-arena-sport-mobil-public-01

Sa najsavremenijim ikad napravljenim Volvo modelom prvo su se upoznali novinari, 18. marta, a potom će na istom mestu 19. marta (od 10 do 19 časova) novi XC90 moći da razgledaju i svi oni koje zanima to vozilo. Takva mogućnost se pruža i 20. marta (od 10 do 16 časova), s tim što će uz XC90 biti izložena još dva vrlo tražena Volvo modela – XC60 i V40.

volvo-xc90-mobil-auto-kozarev-arena-sport-mobil-public-02

Na današnjoj premijeri novog Volvo modela XC90 okupljenim novinarima prvi se obratio g-din Loic Claude, predstavnik Volvo VCC zadužen za evropske nezavisne importete, koji je predstavio novu,  globalnu Volvo marketing strategiju. Nešto više o samom Volvo-u rekao je g-din Anders Kamp Jensen, COO kompanije VCAG d.o.o koja je importer za Volvo Adria Region. Gospodin Milan Arsić, direktor marke Volvo u Grand Motors-u, upoznao je prisutne sa planovima Volvo-a i Grand Motors-a u Srbiji.

volvo-xc90-mobil-auto-kozarev-arena-sport-mobil-public-03

Istovremeno, u novom Volvo salonu, u ulici Milutina Milankovica broj 11 na Novom Beogradu, posetioce očekuje i specijalna Volvo Nordic serija po povoljnim, sajamskim uslovima. Tako se S60 Nordic nudi po ceni od 34.990 evra. U ovaj paket je uključen i Volvo 4 Active specijalni paket. Pogodnosti paketa su pomoć na putu u periodu od četiri godine, redovno održavanje tokom četiri godine kao i produžena garancija – takođe na četiri godine.

volvo-xc90-mobil-auto-kozarev-arena-sport-mobil-public-04

Posebnu cenu ima i XC60 Nordic- 39.990 evra, koja takođe uključuje Volvo 4 Active i specijalni paket pogodnosti.