NOVI PEUGEOT 208 VEĆ OD 112 EURA MESEČNO

12 Okt 2015

Tri godine nakon njegovog lansiranja, PEUGEOT 208, najprodavaniji model Peugeot-a je restilizovan. Novi PEUGEOT 208 dolazi sa stilom koji će vas zavesti, proširenom ponudom boja, većim mogućnostima personalizacije, novom tehničkom opremom vrhunskog kvaliteta i novim motorima sa odličnim performansama.

133727

Sa prednje strane, novi branik čine naglašenije, oštrije i preciznje linije. Proširena maska i njena gušća hromirana ivica su potpuno integrisane u branik. U višim nivoima opreme hromirani delovi nove maske daju mu do sada neviđeni 3D efekat. U kombinaciji sa prednjim svetlima za maglu, ovaj novi identitet menja vozilo i čini ga širim, dinamičnijim, ali mu i pruža bolje držanje na putu.

134614

Sa zadnje strane, svetla i nove 3D LED “kandže“ daju homogen izgled, a svetlo crvena boja i veoma jak 3D efekat čine od njih pravi tehnološki dragulj. Paleta boja proširena je inovativnim bojama sa teksturom koje su otpornije i lakše za održavanje, a istovremeno pri prelamanju svetlosti dodatno naglašavaju stilske linije i dinamičnost.

134730

Nova metalik boja “Orange Power“ odiše dinamičnošću, sa živahnim izgledom, ona još više dolazi do izražaja na dnevnoj svetlosti jer se presijava i izdvaja vozača i njegov automobil iz mase. Tehnologija Active City Breake (Automatsko kočenje u gradskoj vožnji zbog opasnosti od sudara) je nova funkcija, dostupna kao dodatna oprema, koja omogućava izbegavanje sudara ili smanjivanje njegove sile u slučajevima kada vozač na vreme ne interveniše u gradskim uslovima vožnje, pri brzini do 30 km/h.

134748

Sa ovom funkcijom i vrhunskom sigurnosnom opremom dokazanom dobijanjem pet zvezdica na Euro NCap testu, Peugeot 208 se pozicionirao u sam vrh najsigurnijih vozila u segmentu. Tokom oktobarske akcije model sa 1.0 PureTech motorom, dobitnikom nagrade “International engine of the year“, dostupan je već za 112 eura mesečno, uz učešće od 30% i period otplate od 6 godina. Paket opreme čine : klima, 6 vazdušnih jastuka, tempomat, 3D zadnja LED svetla, putni računar, radio cd mp3…