NOVI MITSUBISHI L 200 – SNAGA SA STILOM

04 Dec 2015

Juče je u Beogradu u hotelu Falkensteiner predstavljen novi Mitsubishi L 200 čime je javnost u Srbiji među prvima u Evropi imala priliku da se upozna sa novim modelom japanskog proizvođača. Novi L 200 je prvi u svojoj kategoriji jednotonskih pick-upova kreiran pomoću najnovijih tehnologija istovremeno podižući udobnost, opremljenost I kvalitet. Model koji je svoju prvu verziju imao još 1978. godine opremljen je novim 2.4 dizel motorima sa 154 odnosno 181 konjskom snagom.

L200_1

Zahvaljujući novorazvijenom motoru I manuelnom menjaču specijalno razvijenom za ovaj model, dobijena je najbolja efikasnost potrošnje goriva u klasi. Kreiranjem sportskog dizajna dobijen je vrlo mali koeficijent otpora vazduha za ovu klasu koji je doprineo smanjenoj potrošnji goriva I manjoj buci u kabini pri većim brzinama.

L200_2

Kreiran kao “Ultimate Sport Utility Truck” spojio je funkcionalsnost radnog I luksuz putničkog vozila pre svega obraćajući pažnju na udobnost putnika, pa je tako kabina novog modela 20 mm duža od prethodne , a kreiranjem dodatnog nagiba zadnjih sedišta putnicima je obezbeđen maksimalan komfor. Super Select 4WD-II džojstik omogućava vozaču da izabere režim rada u zavisnosti od uslova na putu bilo da je u pitanju vožnja po nepristupačnim terenima, vožnju pod nagibom, po blatu ili dubokom snegu.

L200_4

Još jedna potvrda kvaliteta ovog modela došla je od strane vodećeg časopisa Auto Express koji ga je proglasio Pick up-om za 2015. godinu . Cena novog modela je 31.668 eura , a svi zainteresovani novi L 200 kao I sve ostale Mitsubishijeve modele mogu da pogledaju I zakažu test vožnju u novom salonu u Višnjičkoj 53 A u Beogradu.