Novi Generalni distributer za Mercedes-Benz u Bosni i Hercegovini – Star Import d.o.o.

14 Feb 2015

Kompanija Star Import d.o.o., Generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u četvrtak, 12. februara, na glamurozan način obeležila je početak rada u Bosni i Hercegovini.

Prema rečima gospodina Rolf-Juergen Seyerle, Generalnog direktora kompanije Star Import:

emil-frey-mercedes-benz-star-import-mobil-auto-kozarev-public-rolf-juergen-seyerle-01

Postignutim sporazumom za Bosnu i Hercegovinu uz tržišta Srbije i Crne Gore, Star Import u okviru Emil Frey Grupe sprovodi svoju poslovnu strategiju i uspešno primenjuje plan kreiran za ovaj region.

emil-frey-mercedes-benz-star-import-mobil-auto-kozarev-public-rolf-juergen-seyerle-02

U atraktivnom prostoru galerije Bela Vida u Sarajevu, tokom večeri, gosti su uživali u dobroj muzici, ali prvenstveno u onome zbog čega su se okupili – novim Mercedes-Benz modelima, koji su bili izloženi. Predvodnik je potpuno novi model GLA, član SUV porodice.  Pored ovog modela veliku pažnju privukli su avangardni kupei CLA i CLS, te ekskluzivna limuzina E-Klasa.

emil-frey-mercedes-benz-star-import-mobil-auto-kozarev-public-rolf-juergen-seyerle-03

Najveću pažnju prisutnih svakako su privukli atraktivni gradski heroji smart fortwo i smart forfour. Oni koriste provereni koncept koji je unapređen u svakom pogledu i u isto vreme nudi više u gotovo svim aspektima – više prostora, više boje, više opreme i svakako više zabave u gradu.

emil-frey-mercedes-benz-star-import-mobil-auto-kozarev-public-rolf-juergen-seyerle-04

Brojni klijenti, predstavnici medija i javnog života, prisustvovali su koktelu uživajući u muzici Dalal & bend koji su učinili ovo Mercedes-Benz veče nezaboravnim.