Nepobedivi Toyota Hilux ”Invincible”

26 Nov 2014

Hilux je svojim izvanrednim kvalitetom, trajnošću i pouzdanošću stekao ugled širom sveta.   Njegova dominacija na globalnom pick-up  tržištu traje već gotovo 46 godina sa prodajom koja sada iznosi oko 15 miliona primeraka.

  • Najviši nivo u Hilux ponudi je „Invincible“ u “Active” ili “Sport” verziji
  • Dopunjen hromiranim detaljima spolja, dostupan sa atraktivnim aluminijumskim naplatcima
  • Sofisticiran, potpuno crni enterijer, sa opcijom crne kože
  • Dostupan u Extra Cab i Double Cab izvedbi karoserije,  motorima 2,5 D-4D sa 2WD ili 4WD, i 3,0 D-4D  4WD uz ručni ili automatski menjač

MC_Hilux_2012_front__mid

Danas je na rastućim tržištima izražena prodaja  pick-up vozila od kojih se traži da zadovolje razne životne potrebe svojih vlasnika, što znači da nemaju samo radnu ulogu.  Zbog toga smo ovom popularnom pick-upu kombinacijom atraktivnih elemenata dali novu dimenziju snage i pouzdanosti sa više udobnosti i više stila. Hilux ponuda je proširena najvišim nivom nazvanim ”Invincible”,  dostupnim na Extra Cab ili Double Cab karoseriji u “Active” ili “Sport” paketima opreme.

Hilux Invincible Active karakteriše prednja zaštita pragova od teških terena, hromirani usisni otvori za vazduh, hromirana prednja svetla za maglu kao i okviri zadnjih svetala i  ‘Invincible’ oznaka na vratima.  Novi, potpuno crni interijer, harmoničan je sa sedištima od visokokvalitetne crne tkanine, tu je i udobno podstavljen naslon za ruke, kožna ručna kočnica, svetlo siva obloga neba, kao i ‘Invincible’ brendirane lajsne na pragovima.

HILUX_2012_02_DET__mid

Hilux Invincible Sport ukrašavaju hromirane ukrasne cevi uz opciju novog hard-top pokrova prtljažnika, hromirane bočne lajsne, novi 17 ” aluminijumski naplatci u dve nijanse, kao i crna kožna sedišta.

Hilux Invincible će biti u prodaji u Srbiji početkom 2014., dostupan u 8 boja karoserije sa izborom dva pogonska agregata: 2,5-litarski D-4D motorom sa ručnim menjačem uz 2WD ili 4WD, i 3,0-litarskim D-4D agregatom sa ručnim ili automatskim menjačem uz 4WD.

ključne reči: , , , ,