Nastup KIA Motorsa na DDOR BG CAR SHOW 2016

12 Mar 2016

Kompanija KIA AUTO će i ove godine predstaviti gotovo celokupan svoj prodajni program na predstojećem BG CAR SHOW. Na štandu u Hali 4 će biti izloženo devet vozila, od čega su čak tri domaće premijere (novi Sportage, nova Optima i novi Soul), a jedna je sajamska premijera (novi Sorento).

KIA 1-1

Pored premijera, biće prikazani i najtraženiji modeli iz KIA game: Rio, kompletno redizajnirana cee’d gama i aktuelni Sportage. Na ovaj način, KIA će još jednom dokazati svoje značajno prisustvo na srpskom tržištu. Za dobar prijem kod domaćih kupaca najzaslužniji su sami automobili. Oni su svoj kvalitet višestruko dokazali kroz Kijinu revolucionarnu sedmogodišnju garanciju, a posebno kroz nagrade za najkvalitetniji masovni automobilski brend koje su došle direktno od samih kupaca i potvrđene su u studijama J.D.Power i istraživanjima nemačkog Auto Bilda (http://www.kia.rs/kvalitet/ i http://www.kia.rs/news/view/4201).

KIA 4-4

Novi KIA Sportage, predstavljen juče u Beogradu, startuje na srpskom tržištu sa cenom koja startuje od 17.990 evra za model sa 1,6 GDI benzinskim agregatom i paketom opreme Active. Ono što će posebno obradovati kupce modela iz popularnog C-segmenta je i top sajamska ponuda modela cee’d sa troje vrata (pro_cee’d) koji će na sajmu biti ponuđen sa startnim Base paketom i 1,4 benzinskim motorom (100 KS) za neverovatnih 9.990 evra. Naravno i svi ostali motori i paketi opreme su na sajamskom popustu koji se kreće od 1.700 do 3.200 evra.

KIA 3-3

Zbog velikog intresovanja KIA je obezbedila i dovoljan kontigent vozila modela KIA Sportage prethodne generacije koji je sada na popustu od 4.000 do čak 6.000 evra! Kao i do sada, KIA će kupcima ponuditi atraktivne popuste na svim modelima i potpuno beskamatno finansiranje i ta na celukupnu vrednost vozila, kako za pravna tako i za fizička lica. Sve formalnosti oko beskamatnog finansiranja ili osiguranja moći će da se završe direktno na KIA štandu.

ključne reči: , , , , ,