Kompanija HIT AUTO

03 Jan 2015

Hit auto posluje na tržištu automobila Srbije od 2001. godine kao ovlašćeni prodavac i serviser za tri automobilska brenda: RenaultNissanDacia. Sa ove lokacije je isporučen veliki broj novih vozila, a najpoznatiji smo po tome što je naša firma započela prodor Dacia vozila u Srbiju kao uvoznik ovih vozila sa godišnjom prodajom od preko 5000 Dacia Logana u godinama 2005 i 2006. Dobri trendovi su nastavljeni, pa je i protekla godina završena sa preko 1000 isporučenih vozila.

hit-auto-renault-dacia-nissan-reno-nisan-mobil-public-auto-kozarev-01

Kompanija HIT AUTO ima 75 zaposlenih i bavi se kompletnim poslovanjem u automobilskom poslu:

prodaja novih vozilaservis sa održavanjempopravke u garantnom i vangarantnom rokuprodaja opreme i originalnih rezervnih delova,limarsko farbarski radoviugradnja plinskih uređajaprodaja polovnih vozilaotkup vozilatehnički pregled i osiguranje vozila,produženje registracije vozila i izdavanje registracionih nalepnicarent a car.

hit-auto-renault-dacia-nissan-reno-nisan-mobil-public-auto-kozarev-02

Na lokaciji Staro sajmište se pored salona automobila za Renault i Dacia vozila nalazi i ovlašćeni servis za pomenute brendove koji se pored pružanja usluga održavanja vozila bavi i servisiranjem starijih vozila.

hit-auto-renault-dacia-nissan-reno-nisan-mobil-public-auto-kozarev-03

Osoblje servisa predstavljaju visoko obrazovani stručnjaci podržani grupom iskusnih specijalista koji se kontinuirano obučavaju u Renault centrima širom Evrope. Hit auto je opremljen savremenim dijagnostičkim uređajima i najnovijim specijalnim alatima.

ključne reči: , , , , ,