Jeep i Harley Davidson vikend za pamćenje

15 Maj 2015

Samo nako nekoliko dana nakon off road avanture „Jeep Renegade & Prijatelji” gde su zajedno vozili Harley Davidson i JEEP modeli, zajednička vožnja se nastavlja dalje. Ovog vikenda koji je pred nama imaćete ekskluzivnu priliku da se na jednom mestu bliže upoznate sa modelima JEEP porodice kao i sa velikim brojem modela Harley Davidsona.

harley-davidson-jeep-saobracaj-automobilizam-arena-sport-mobil-auto-01

Petu godinu za redom Harley Davidson Beograd organizuje manifestaciju HARLEY DEMO VIKEND ispred TC Ušče  na Novom Beogradu u periodu od  15. do 17. maja a JEEP je i ove godine zauzeo svoju poziciju. Kamion sa preko dvadeset najnovijih Harley Davidson modela, dolazi  do Beograda i pruža posetiocima priliku da uz dodatnu, obaveznu opremu (kaciga, jakna, rukavice..) i pratnju, sigurno provozaju motore pored beogradskih reka.

harley-davidson-jeep-saobracaj-automobilizam-arena-sport-mobil-auto-02

JEEP je ovom prilikom pripremio za sve posetioce promotivne test vožnje modela Jeep Renegade,Cherokee i Grand Cherokee. Počev od sutra, 15.maja pa sve do nedelje sve posetioce, ljubitelje najboljih SUV modelaočekuje  dobra vikend  zabava, žive svirke i vožnja u najboljim SUV i Harley Davidson modelima. Osim test vožnji Jeep je pripremio i  zanimljive aktivacije za sve ljubitelje digitalnih platformi koji će svoje zadovoljstvo vožnje moći podeliti sa ostalima putem socijalnih mreža.

harley-davidson-jeep-saobracaj-automobilizam-arena-sport-mobil-auto-03

Novi model Renegade, je među najprodavanijim modelima u svom segmentu i predvodnik je uspeha brenda Jeep u EMEA regionu. Prvi model FCA Grupacije i najmanji SUV model i svodjim dizajnom i sposobnostima privlači i one koji do sada nisu bili vlasnici nekog od Jeep modela. Pravi je odmetnik u smislu dizajna i performansi a pritom zadržava sve odlike jednog SUV modela.  Veliki poglavica Grand Cherokee, „najnagrađivaniji SUV model svih vremena“, takođe ima ključnu ulogu u prvom kvartalu ove godine , i bio je drugi najprodavaniji model u svom segmentu u Poljskoj, dok je u Italiji bio na trećem mestu. Jeep Cherokeetakođe je imao zapažen uspeh i bio je 3. u svom segmentu u Italiji.