Jedinstvena ponuda za automobil godine

26 Nov 2014

Beograd, juli – avgust 2013. godine. Porsche Beograd Sever najveći prodajno servisni centar Volkswagena u Srbiji  je započeo specijalnu letnju akciju za automobil godine  – Golf sedme generacije.

U okviru ove akcije u prilici smo da ponudimo ograničen broj vozila Golf 1,6 TDI po specijalnim uslovima finansiranja preko Porsche Mobility-a.

Sam naziv kampanje “Niko kao Porsche Beograd Sever – ne nudi ratu za sve” govori o ponudi koja je nova i jedinstvena  na tržištu!

U okviru akcije svaki klijent koji se odluči za kupovinu ovog vozila preko Porsche Mobility-a za mesečnu ratu već od 283 eur dobija:

  • 4 godine finansiranja
  • 4 godine garancije
  • 1000 eur podrške u ceni
  • gratis kasko i registraciju u prvoj godini
  • 4 godine redovnog održavanja

tuning-volkswagen-golf-variant-1.6-tdi-04-1024x681

Već u osnovnom paketu opreme Golf sadrzi : ESC sa ABS i ASR, Climatronic- automatski klima uređaj sa dve odvojene zone, 11 vazdušnih jastuka, Start / Stop sistem, Elektronska parkirna kočnica sa Auto hold funkcijom, Infotainment sistem sa ekranom u boji od 5″ osetljivim na dodir i još mnogo toga.

Porsche Beograd Sever je pripremio određeni broj vozila za isporuku odmah!

Sva vozila se nalaze u Beogradu na adresi Zrenjaninski put 11 a za sve zainteresovane je obezbeđena i test vožnja pomenutog modela.

Za zakazivanje test vožnje i dodatne informacije mozete pozvati broj 011/ 2075 – 610 ili posetiti sajt www.porsche-sever.rs

ključne reči: , , ,