Jaguar na Međunarodnom sajmu u Šangaju 2015.

06 Maj 2015

Jaguar je na Međunarodnom sajmu u Šangaju predstavio potpuno novi XF, najbolji auto u svojoj klasi, sa naprednijom tehnologijom, modernim britanskim dizajnom i karakterom, koji ispunjava i zahtevne potrebe business car segmenta. Konstrukcija potpuno novog Jaguar XF-a je zasnovana na naprednoj i laganoj aluminijumskoj kontrukciji Land Rovera, što doprinosi ekonomičnoj potrošnji, ali i boljoj dinamičnosti i bezbednosti vozila.

2015-jaguar-xf-sangaj-kina-sajam-automobila-arena-sport-kozarev-mobil-auto-01

Dizajn novog Jaguara RX nalikuje na kupe i ima izvanredne proporcije, kao i savršene linije koju definišu sve Jaguarove modele. RX je aerodinamični model sa većim međuosovinskim rastojanjem i prostranijom kabinom.

2015-jaguar-xf-sangaj-kina-sajam-automobila-arena-sport-kozarev-mobil-auto-02

Kabina novog vozila je opremljena luksuznim materijalima karakterističnim za Jaguarove modele, a novi detalji visoke tehnologije poput InControl Touch Pro premium informativno-zabavnog sistema čine XF tehnološki najsavreminjim Jaguarom do sada.

2015-jaguar-xf-sangaj-kina-sajam-automobila-arena-sport-kozarev-mobil-auto-03

Potpuno novi InControl Touch Pro sistem ima touchscreen veći od iPad-a, sam odabira muziku po ukusu vozača, čini da odlazak na posao bude lakši i kraće traje, a čak može da pronađe i slobodno parking mesto.

ključne reči: , , ,