Ivan Ivanović posetio MINI štand na Sajmu automobila

03 Dec 2014

Poznati  televizijski voditelj Ivan Ivanović je u četvrtak 20.03.2014. godine posetio BG Car Show i tom prilikom bio specijalan gost na MINI štandu.

Ivan Ivanović je proveo više od dva sata u razgovoru sa potencijalnim kupcima MINI automobila, ali i mnogobrojnim posetiocima koji su želeli da se fotografišu sa poznatim TV licem. Ivan je i sam ponosni vlasnik MINI-ja, pa je ovo bila idealna prilika da svoja pozitivna iskustva prenese svim ljubiteljima ove marke automobila.​

Delta Motors je na ovogodisnjem Sajmu automobila izlozio dva modela MINI-ja: MINI Cooper S sa potpuno novim četvorocilindričnim Cooper S agregatom i MINI Countryman Cooper SD sa pogonom na sva četiri točka i bogatom opremom poput aerodinamičkog paketa „John Cooper Works“.

DSC_4386-1024x682-ivan-ivanovic

Poseta popularnog TV voditelja Ivana Ivanovića MINI štandu kroz druženje sa ljubiteljima ovog brenda, doprinela je razmeni iskustava mnogobrojnih ljubitelja MINI-ja, koji dele sličnu strast ka vožnji ovog modela, ali i istinsko uživanje u svakom detalju specifičnog MINI dizajna i estetike.

DSC_4467-1024x683-ivan-ivanovic-mini