HONDA I KK CRVENA ZVEZDA ZAJEDNO U NOVOJ SEZONI

14 Okt 2015

Delta Automoto, generalni zastupnik Honda automobila za Srbiju i Crnu Goru, potpisao je danas ugovor o sponzorstvu sa KK Crvena zvezda Telekom, koji predstavlja nastavak saradnje započete u sezoni 2013-2014. Prvotimcima Maiku Cirbesu, Sofoklisu Skorcanitisu i Rajanu Tompsonu uručeni su ključevi novih Honda automobila, koje će koristiti tokom naredne sezone. Pored njih Hondine automobile će voziti i Gal Mekel i trener Dejan Radonjić.

DSC_7171

Tim povodom, u Honda prodajnom salonu na Novom Beogradu, održana je pres konferencija na kojoj su se medijima obratili Miloš Milošević, marketing direktor Delta Automoto i Davor Ristović, generalni direktor KK Crvena zvezda Telekom.

“ Naša poruka celom svetu je Usudi se da učiniš ono o čemu drugi sanjaju”. I upravo danas stojimo zajedno sa klubom koji se i usudio i učinio. U KK Crvena zvezda Telekom smo prepoznali partnera koji zna sta znači snaga snova. U prethodnoj sezoni su nam to i pokazali. Želimo im da i ova sezona bude uspešna kao i prethodna, i udobnu i sigurnu vožnju u našim automobilima” rekao je prilikom potpisivanja ugovora  Miloš Milošević.

kkcz_honda_13102015_0014

Generalni direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović izrazio je zadovoljstvo nastavkom saradnje: “Mi nastavljamo saradnju koja je tokom takmičarske 2013-2014 bila vrlo uspešna i koja je bila priprema za narednu i tri osvojena trofeja. Ljudi iz Honde bili su tada sa nama i drago mi je da su opet sa nama, kao i da prepoznaju energiju koju ulažemo da naš klub bude još bolji”.

Nakon potpisivanja ugovora, KK Crvena zvezda Telekom uručio je predstavniku Honde klupski dres i loptu sa potpisima igrača.

DSC_7143

Honda je oduvek važila za pouzdan, siguran i kvalitetan brend i kao takav će sigurno, košarkaškim rečnikom rečeno, biti odličan saigrač u narednoj sezoni.