Goodyear Dunlop Sava Tires među najboljim poslodavcima u Evropi

10 Apr 2016

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires iz Kranja četvrti put zaredom primila je sertifikat Top Employer Europe“[1] za odlične rezultate na polju uslova rada i mogućnosti profesionalnog razvoja za zaposlene. Priznanje je rezultat uspešnih kadrovskih strategija i programa kojima se zaposlenima kompanije obezbeđuju izvrsni uslovi rada, razvijaju vrhunski talenti i jača timski duh.

1. Zaposleni kompanije Goodyear sa direktorom proizvodnje Julien Frezard-om (prvi s desna)

Prestižni sertifikat Top Employer svrstava Goodyear Dunlop Sava Tires među najbolje kompanije u Evropi i istovremeno otkriva gde postoje šanse za dodatni napredak i razvoj. Kompanija sa više od 1400 zaposlenih, postigla je odlične rezultate u svim ocenjivanim kategorijama koje su posmatrane kao kriterijum za nagradu.

Da za proslavu prijema sertifikata postoji više razloga ističe i glavni direktor društva Goodyear Dunlop Sava Tires Matej Zavrl i naglašava: »Nezavisni institut ocenjivao je našu sposobnost da obezbedimo odličnu radnu atmosferu koja privlači i zadržava visoko motivisane i kvalifikovane saradnike, strogim postupkom sertifikovanja. Ubeđen sam da ćemo odličnim uslovima rada, sa najboljim saradnicima i dobrim međusobnim odnosima, i dalje biti konkurentni da u svojoj branši ostvarujemo i razvijamo inovativne savremene proizvode i usluge.«

2. Zaposleni kompanije Goodyear

Kompanija Goodyear je ovaj prestižni sertifikat dobila u deset evropskih država – Sloveniji, Belgiji, Francuskoj, Italiji, Luksemburgu, Nemačkoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Holandiji i Poljskoj. Sertifikat Top Employers dobile su još tri Goodyearove organizacije u regiji Evropa, Bliski Istok i Afrika, i to u Turskoj, Južnoj Africi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

[1] Informacije o certifikatu Top Employer

Certifikat Top Employer još od 1991. godine dodeljuje nezavisna organizacija Top Employers Institute sa sedištem u Holandiji. Svojim strogim postupkom certifikovanja Institut ocenjuje izvanredne uslove na radnom mestu koje organizacije nude svojim zaposlenim kako na poslu tako i u njihovom stručnom i ličnom razvoju. U ocenjivanje su uključena glavna područja kadrovske politike i na toj osnovi Institut vrši izbor nagrađenih preduzeća. Ove godine je certifikat na evropskom nivou “Top Employer Europe” primilo 64 evropska preduzeća, a na nivou pojedinih država 719 preduzeća. U Sloveniji je do ove godine naše društvo bilo jedini primalac certifikata.