Ford Focus na beskamatni kredit

21 Nov 2014

Do kraja septembra Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih vozila, nudi mogućnost da se u njegovoj i mreži prodajno-servisnih partnera u Srbiji jedan od najpopularnijih modela – Focus kupi i na kredit, bez kamate i dodatnih troškova.

„Aranžman Ford finansiranja podrazumeva beskamatno kreditiranje iznosa do 7.000 evra s rokom otplate do 36 meseci, bez dodatnih troškova za obradu zahteva niti bilo kakvih drugih provizija“, kaže direktor marke Ford u Grand Motorsu, Srđan Damjanac. „Potencijalnim kupcima će svakako biti najzanimljiviji Focus u verziji s petoro vrata, benzinskim VCT motorom od 1,6 litara (105 KS) i bogatim paketom opreme Trend, koji u ovom kreditnom aranžmanu košta 12.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

DSCN1757-1024x768

Evo i konkretnog primera: ukoliko se kupac opredeli za kredit do 7.000 evra, mesečna rata bi iznosila194,44 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Naravno, uz obavezu da kao svoje učešće uplati razliku do pune cene i to na dva načina – u gotovom ili po sistemu staro za novo. Grand Motors, naime, nudi i tu pogodnost za kupovinu novog Focusa (ali i ostalih automobila iz programa Ford): da korišćeno vozilo, uz korektno procenjenu otkupnu vrednost, može da bude učešće za kupovinu novog.

ključne reči: