Folksvagen grupa na NYIAS 2015

18 Apr 2015

Severna Amerika je  važno tržište za najvećeg evropskog proizvođača automobila s toga i ne čudi što su brojne Folksvagenove premijere bila predstavljene baš na sajmu u Njujorku. Jedna od premijera na kojoj je svakako trebalo prisutvovati je prezentovanje Boxster Spydera na štandu Poršea. Novi model je odmah privukao pažnju kako medija, tako i posetilaca sajma.

porsche-boxter-spyder-volkswagen-vw-folksvagen-arena-sport-mobil-auto-kozarev-01

Veliko interesovanje za Boxster Spydera je očekivano, jer je Porše kultni brend u Americi i san mnogih njenih građana, a prilog tome ide i činjenica da je postavljen novi rekordni promet Poršea u SAD-u. Da je povećano interesovanje kupaca i za Audijeve modele pokazuje podatak da je na ovogodišnjem sajmu prodato više automobila nego prošlih godina, a pri tom svaki treći prodati Audi pripada Q seriji.

porsche-boxter-spyder-volkswagen-vw-folksvagen-arena-sport-mobil-auto-kozarev-02

Baš iz tog razloga je i nova generacija Q7 privukla veliku pažnju obožavalaca Audija. S obzirom na to ima brojne potencijalne kupce u Njujorku, koji znaju šta žele od automobila i vole naprednu tehnologiju, svi radnici u aduijevoj fabrici u Ingloštatu imaće pune ruke posla.

ključne reči: , , , ,