FCA Srbija donirala kompjutere Prvoj kragujevačkoj gimnaziji

03 Maj 2015

Kragujevac – Kompanija FCA Srbija d.o.o. Kragujevac svečano je uručila 30 kompjutera Prvoj kragujevačkoj gimnaziji. Na ovaj način opremljene su dve učionice za talentovane učenike matematičkog i računarskog odeljenja. Ovom donacijom FCA Srbija, kao društveno odgovorna kompanija, nastavila je da kontinuirano pomaže lokalnoj zajednici, kao i da brine o najmlađima, ukazujući time na važnost okruženja u kome posluje.

fca-srbija-fiat-chrysler-arena-sport-kozarev-mobil-auto-automobilizam-01

„FCA Srbija kontinuirano ulaže u obrazovanje i razvoj mladih. U FCA Srbija znamo koliko je važna tehnologija, kao i ulogu koju ona može odigrati u razvoju ljudskih potencijala. Nadamo se da će ova donacija ne samo pomoći generacijama učenika u njihovom obrazovanju, već im i omogućiti da dostignu svoj pun potencijal,“ rekao je g. Frančesko Čanča (Francesco Ciancia), Direktor fabrike FCA Srbija.

fca-srbija-fiat-chrysler-arena-sport-kozarev-mobil-auto-automobilizam-02

Od samog svog formiranja u Srbiji, kompanija FCA Srbija se trudi da bude dobar član zajednice u kojoj posluje. Takav pristup nije svojstven samo u Srbiji, već je to princip koji FCA primenjuje u svim svojim kompanijama i to je nešto po čemu je kompanija postala prepoznatljiva širom sveta. Zbog toga je FCA Srbija pokretao i nastaviće da pokreće brojne društveno odgovorne projekte i akcije u korist građana Kragujevca, Šumadije i Srbije.