Emil Frey Auto Centar i SIXT Rent a car – isporučena nova flota smart fortwo

04 Jun 2015

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz  i smart vozila isporučio je  dugogodišnjem kupcu, kompaniji SIXT Rent a car flotu specijalno brendiranih smart fortwo automobila.

mercedes-benz-smart-emil-frey-automobilizam-saobracaj-arena-sport-mobil-auto-kozarev-01

SIXT Rent a car upotpunio je svoju ponudu novim smart fortwo vozilima. Kompaktne dimenzije i mudro osmišljeni detalji potvrđuju  jedinstvenu funkcionalnost ovih vozila, koja su doživela poboljšanja u svim oblastima. Napredni sistemi za podršku vozaču koji su nekada bili rezervisani za više klase vozila unapređuju bezbednost i udobnost voznje u smartu.

mercedes-benz-smart-emil-frey-automobilizam-saobracaj-arena-sport-mobil-auto-kozarev-02

Smart fortwo prilagodjen je potrebama savremenog gradskog saobraćaja. Inženjeri su posebno ponosani na prečnik kruga okretanja, koji postavlja potpuno novi standard od svega 6,95 metara. Najsavremeniji 3-cilindarski motori od 52 kW/71 ks obezbeđuju pogonsku snagu, dok se prenos snage vrši preko 5-stepenog manuelnog menjača. Samo dužina vozila ostala jedinstvena kao što je i bila – 2,69 metara.

mercedes-benz-smart-emil-frey-automobilizam-saobracaj-arena-sport-mobil-auto-kozarev-03

Mnoštvo inovativnih detalja garantuje još bolju zabavu u gradskoj vožnji. Očekuje se da će se za ova vozila opredeliti strani turisti i Beograđani koji žele da izađu iz ustaljenih okvira i iskažu svoju kreativnost.