Dani otvorenih vrata Auto Kuće Kompresor

03 Apr 2015

Auto Kuća Kompresor nastavlja sa izuzetnim ponudama za vlasnike „ljubimaca na četiri točka“. Za Renault i Dacia vozila uz veliki servis dobija se na poklon za samo 1 dinar pumpa za vodu, koliko košta četvrta letnja guma ali i četvrta alu  – felna iz asortimana Renault Nissan Srbija. Obezbeđen je i redovan servis koji obuhvata zamenu ulja i filtera, kao i pregled 43 tačke sa elektronskom dijagnostikom za benzinske motore od 3900 dinara, a za dizel motore od 4900 dinara. Akcija važi do 9. aprila, ali se dobijena ponuda može realizovati do kraja maja.

auto-kuca-kompresor-arena-sport-mobil-public-01

Pored navedenih pogodnosti, svim zainteresovanim klijentima Auto Kuća Kompresor daje posebne popuste – akcijske cene na originalne akumulatore u iznosu od 25 odsto kao i popust od 15 odsto na kompletan asortiman dodatne opreme za sva fizička lica.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. AK Kompresor svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno 5 prodajnih salona automobila.

auto-kuca-kompresor-arena-sport-mobil-public-02

U sastavu kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Danas, svako dvadeseto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

ključne reči: , , ,