Dan korišćenih vozila u Delta Motors-u

01 Dec 2014

U subotu 19. oktobra 2013. godine u periodu od 10-14 časova u salonu Delta Motors-a, Radnička  8, održan je Dan korišćenih vozila .Tom prilikom je klijentima predstavljena kompletna ponuda sertifikovanih korišćenih vozila koja su pokrivena dvogodišnjom garancijom, kao i posebni uslovi finansiranja u saradnji sa BMW Financial Services.

Sva vozila su otkupljena po sistemu zamene staro za novo i pregledana  po najvišim BMW standardima.Da bi vozila postala deo segmenta BMW Premium Selection, potrebno je da nisu starija od 5 godina, da su kupljena nova u Srbiji i da su prešla do 120.000 km.

BMW Premium Selection garancija pokriva funkcionalnost vitalnih mehaničkih i elektronskih komponenti na vozilu, a svako BMW Premium Selection vozilo oslobođeno je servisiranja narednih 12 meseci ili 10,000 km, ako je takav servis predvidjen i redovno sledi po servisnom intervalu.

Sa ovom posebnom ponudom korišćenih vozila, Delta Motors pruža garanciju da je korišćeno vozilo u potpunosti tehnički ispravno, jer samo sigurnost u kupovini polovnog vozila, klijentima omogucava potpuno uzivanje.

IMG_3082-1024x682

ključne reči: ,