Crveno-beli posetili Hondu

03 Dec 2014

Poseta prvotimaca košarkaškog i vaterpolo kluba Crvena zvezda štandu Honde bila je prava atrakcija poslednjeg dana sajma automobila. Brojni navijači došli su da se druže i fotografišu sa svojim omiljenim sportistima.

Posetioci štanda Honde razgledali su izložene modele i razmenjivali utiske sa Bobanom Marjanovićem, Čarlsom Dženkinsom, Jakom Blažičem i Demarkusom Nelsonom, trenerom Dejanom Radonjićem i vaterpolistima Savom Ranđelovićem, Nikolom Vukčevićem, Viktorom i Strahinjom Rašovićem. Pored fotografije sa omiljenim igračima, navijači Crvene zvezde dobili su i potpisane albume sa sličicima i majice i kape za vaterpolo sa Zvezdinim obeležjima.

FOTO-D-Zarkovic3520-1024x654-crvena-zvezda-kk

Igrače, od kojih su neki vozači Honde, predstavnici kompanije upoznali su sa performansama najnovijih modela, čiju su udobnost i mogućnosti potom i sami testirali.

Organizator igre crveno-belih Demarkus Nelson poklonio je dres Košarkaškog kluba Crvena zvezda generalnom direktoru Delta Auta Nemanji Laziću kao znak zahvalnosti za uspešnu saradnju koju KK Crvena zvezda ima sa Delta Autom i Hondom.

Navijači košarkaškog tima Crvena zvezda ovom prilikom poželeli su sreću svom timu pred važnu evropsku utakmicu protiv Budiveljnika, 26. marta, u Kombank Areni.

FOTO-D-Zarkovic3519-1024x631-honda-kk-crvena-zveda

ključne reči: ,