Bryan Adams predstavlja Opel ADAM

02 Dec 2014

Opel ADAM će biti predstavljen na novi način, ni manje ni više nego od strane međunarodne superzvezde. Kanadski kompozitor i rok pevač nije samo izvanredan muzičar, već i ugledan fotograf. Ovaj umetnik u njegovom studiju u Berlinu fotografisao je šampiona individualnosti za kalendar naslovljen ’ADAM by Bryan Adams’.

Bryan Adams je dizajnirao ADAM prema sopstevnom umetničkom dizajnu – u maskirnoj opremi. Rezultat će biti predstavljen 23. januara na izložbi u Haus der Kunst muzeju u Minhenu. Maskirni model  ‘ADAM by Bryan Adams’ će biti lansiran u ekskluzivnoj ograničenoj seriji od 10 automobila, a prihod od prodaje će ići Fondaciji Brajana Adamsa, koja se brine o ljudima u nevolji širom sveta.

Kao motiv dizajniran od strane Bajana Adamsa, Opel ADAM ulazi u društvo priznatih i poznatih širom sveta. Ovaj Kanađanin je već fotografisao Amy Winehouse, Michael Jacksona i Dustin Hoffmana. Povodom zlatnog jubileja, Bryan Adams je odabran da napravi portret Kraljice Elizabete II – to je danas motiv na kanadskoj poštanskoj markici.

Opel-Bryan-Adams-ADAM-289251-medium

Opel ADAM je lansiran početkom godine, i ovaj model danas inspiriše stručnjake i kupce svojim nekonvencionalnim ulazom i inovativnom tehnologijom. Nedavno je ADAM po drugi uzastopni put ubedio čitaoce magazine Auto Zeitung i osvojio nagradu ‘Auto Trophy 2013’ u kategoriji gradskih automobila. ADAM je takođe lider kada je u pitanju povezanost. Multimedijalni IntelliLink sistem je glavna atrakcija. Taj sistem čini ovaj mali automobil napravlje u Eisenachu najbolje povezanim malim automobilom.

Pored toga, model urbanog stila života nudi pregršt dodatnih inovacija koje su do sada viđene samo u premijum klasi vozila. Sistem asistent za parkiranje, volan koji se greje, sistem za pregled mrtvog ugla i potpuno integrisan zadnji FlexFix nosač bicikla – ekskluzivni dodatak kod Opela – su jedinstveni u ovom segmentu.

ključne reči: , , , ,