BMW u filmu “Nemoguća misija – Otpadnička nacija”

31 Jul 2015

Nakon uspeha sa prethodnim ostvarenjem, BMW Grupa je na globalnom nivou nastavila saradnju sa ekipom filma “Nemoguća misija”, na najnovijem nastavku pod nazivom „Otpadnička nacija”. Zahvaljujući BMW automobilima i motorima koji su korišćeni u filmu, svi ljubitelji dobre akcije zaista mogu uživati u uzbudljivoj i dinamičnoj vožnji tajnog agenta Itana Hant.  Nastavkom saradnje sa filmskim studijom Paramount Pictures, i premijerom filma „Nemoguća misija – otpadnička nacija“ u Srbiji, najavljen je i dolazak restilizovane verzije BMW-a Serije 3 na domaće tržište.

BMW-MI5 4

Nakon svetske premijere pre samo nekoliko dana, domaća publika imala je priliku da uživa u vratolomijama legendarnog agenta Itana Hanta, koga igra Tom Kruz, kao i uzbudljivim akcijama i scenama sa BMW vozilima, posebno modelom Serije 3. U najnovijem nastavku kultnog akcionog fenomena 21. veka, Itan Hant, nalazi se u neprestanoj nevolji, konstantno preispitujući svoju fizičku, psihičku i emotivnu izdržljivost. Svako novo ostvarenje ovog serijala dalje pomera granicu između klasične drame o špijunu protiv špijuna i uzbudljivih scena koje se prepričavaju. „Nemoguća misija – otpadnička nacija“ predstavlja kombinaciju akcije, intrige i humora u specifičnom iskustvu koje publiku ostavlja bez daha i pruža joj osećaj avanture i impozantnosti u filmskom ostvarenju. Akciju ističu BMW vozila koja su prisutna u brojnim scenama – novi BMW Serije 7 prikazuje stil i eleganciju, novi BMW M3 sa vrhunskim performansama i odlikama trkačkih automobila, uz model BMW motora S 1000 RR, gledaoce ostavlja bez daha u neverovatnim scenama vožnje. U filmu su prisutni i BMW X5 xDrive 40e, prvi BMW hibridni automobil sa baterijom, kao i BMW Serije 6 kabriolet.

BMW-MI5 1

Kao oficijelni uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore, kompanija Delta Motors bila je prisutna na domaćoj premijeri najnovijeg nastavka “Nemoguće misije – otpadnička nacija” koji je od 30. jula na repertoaru svih bioskopa. Svi posetioci imali su priliku da se upoznaju sa performansama BMW automobila i motora korišćenih u filmu. I dok će fanovi „Nemoguće misije“ širom sveta tokom leta uživati u novim i uzbudljivim akcijama sa BMW vozilima na filmskom platnu, kompanija Delta Motors, nakon lansiranja nove Serije 1 u 2015. godini, vrši završne pripreme za dolazak restilizovane Serije 3, potpuno novog BMW-a X1 i Serije 7.

BMW-MI5 2

Delta Motors je oficijelni uvoznik, distributer i sreviser BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore. Pored prodaje vozila, originalnih rezervnih delova i aksesoara, Delta Motors se bavi i prodajom sertifikovanih korišćenih vozila – BMW Premium Selection.