Auto Nena Still – Proširen kapacitet Peugeot salona

22 Maj 2015

Kompanija Auto Nena Still je povećala  svoje prodajno-servisne potencijale.u Zemunu u ulici Cara Dušana 205a. Prodajni salon sada iznosi 300 m². i 80 m² prostora na otvorenom. Vlasnici Peugeot vozila će imati priliku da u ovlašćenom servisu, po veoma visokim Peugeot standardima, održavaju svoje automobile,kao i da koriste usluge farbarsko –limarskog odeljenja, dok će prodajni salon omogućiti uvid u aktuelnu ponudu Peugeot game.

auto-nena-still-saobracaj-automobilizam-arena-sport-peugeot-pezo-mobil-auto-kozarev-01

Završetak Pupinovog mosta, odnosno prolazak saobrćajnice neposredno pored našeg objekta svakako je doprineo boljem pozicioniranju salona i servisa. Poseban znacaj ima za vlasnike Peugeot vozila kao i potencijalne kupce koji gravitiraju iz pravca Borče, Pančeva, Zrenjanina,…

U salonu su prisutni svi novi Peugeot modeli: 108, 208, 301,308,2008,3008,508 kao I teretno-dostavni program. Prodavci će informisati sve zainteresovane o karakteristikama vozila, načinu finansiranja, o sistemu staro za novo kao i o petogodišnjoj garancija za putnički program.

auto-nena-still-saobracaj-automobilizam-arena-sport-peugeot-pezo-mobil-auto-kozarev-02

Takođe zaposleni u post prodajnom sektoru uvek su na raspolaganju ukoliko bude nedoumica  po pitanju mehaničarskih, električarskih ili farbarsko-limarskih pitanja.

30 godina, zaposlenima u našoj kompaniji  je na prvom mestu zadovoljstvo kupaca,koji se ogleda kroz kvalitetne proizvode i visok nivo kvaliteta usluge  što će svakako ostati osnovni postulat i daljeg poslovanja.

auto-nena-still-saobracaj-automobilizam-arena-sport-peugeot-pezo-mobil-auto-kozarev-03

Prodajno-servisni centar se nalazi u ulici Cara Dušana 205a,u Zemunu, a telefon za kontakt je 011/307-25-00.

ključne reči: , , , , , ,