AMSS bio domaćin sastanka Evropskog saveza izdavača klupskih glasila FIA

01 Dec 2014

AMSS je 24. i 25. oktobra 2013. godine bio domaćin sastanka Evropskog saveza izdavača klupskih glasila koji se održava svake godine i okuplja evropske klubove članove Svetske automobilske federacije – FIA, regije I. U hotelu Metropol Palace više od dvadeset predstavnika FIA klubova, AMSS i zainteresovanih predstavnika medija bavilo se prvenstveno temom budućnosti štampanih klupskih časopisa.

Kao i prethodnih godina, u radu skupa učestvovali su eksperti iz klubova koji se bave komunikacijama, urednici i izdavači klupskih listova, a bio je prisutan i gospodin Jacob Bangsgaard, generalni direktor FIA regije I, s kojim je Generalni sekretar AMSS, Aleksandar Nikačević, imao veoma uspešne razgovore vezane za buduće planove i aktivnosti.

ECMA-1-1024x678

Ovogodišnji sastanak bio  je posvećen razmatranju najboljih rešenja i  najnovijih trendova u oblasti komunikacije i medija, saradnji između izdavača koji uređuju štampana izdanja i onih koji se bave on-line izdanjima, kao i načinima komunikacije sa članovima. U brojnim prezentacijama govorilo se o kanalima komunikacije, budućnosti štampanih medija, finansiranju klupskih časopisa i razvoju novih digitalnih izdanja. Bila je ovo prilika da urednici i izdavači klupskih časopisa razmene iskustva i znanja u cilju boljeg informisanja svojih članova.

Nagrada za najbolji članak objavljen 2013. godine, na temu nacionalnih vozačkih dozvola, pripala je Islandskom automobilskom klubu – FIB.

ključne reči: ,