Akcijski Range Rover Evoque za 48.300 evra

08 Sep 2015

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Land Rover, pripremio je specijalnu ponudu za ograničenu količinu bogato opremljenih modela Range Rover Evoque SD4, dostupnih za isporuku odmah, koji se mogu kupiti za 48.300 evra, što je za 5.400 evra niže od dosadašnje cene.

rover-land-beograd-grand-motors-mobil-auto-kamion-automobili-automobiliziam-saobracaj-01

Reč je o preostala dva primerka iz salona, koji za pogon koriste dizel agregat od 2.2 litra sa 190 KS i 420 Nm, a ovaj motor će u ponudi uskoro biti zamenjen 2.0-litarskim dizelom za novu modelnu godinu.

Standardna oprema Pure Tech Pack sadrži pogon na sva četiri točka, Terrain Response sistem za selekciju režima pogona prema vrsti podloge i konfiguraciji terena, elektronsku parking kočnicu, Hill Descent Control (HDC) kontrolisano spuštanje niz strmi nagib, automatsku kontrolu klime, metalik boju… Sedišta su od granulirane kože, aluminijumski točkovi promera 18 inča dolaze sa pneumaticima dimenzija 235/60 R18, Touch screen dijagonale 8 inča je u visokoj rezoluciji, a za vrhunsko ozvučenje zadužen je 380W Meridian audio sistem.

rover-land-beograd-grand-motors-mobil-auto-kamion-automobili-automobiliziam-saobracaj-02

I to nije sve, budući da su akcijski modeli opremljeni još nekim popularnim opcionalima za koje se kupci često opredeljuju. Tu su automatski menjač, kamera za vožnju unazad, parking senzori, električno otvaranje prtljažnika, kao i Clearview Pack, paket koji obuhvata adaptivne biksenon farove sa LED osvetljenjem i automatskom regulacijom nivoa, prednja svetla za maglu, sistem za pranje farova i senzor za kišu.

Garantni rok za Range Rover Evoque, kao i kod ostalih modela Land Rovera, važi tri godine ili 100.000 kilometara. Osim toga, klijenti tri godine mogu računati i na Road Assistance uslugu besplatne asistencije i pomoći na putu.

rover-land-beograd-grand-motors-mobil-auto-kamion-automobili-automobiliziam-saobracaj-03